gamtine_zemdirbysteBalandžio 15 d., ketvirtadienį, 18 val., Laisvasis universitetas ir Kauno dailės institutas rengia paskaitą apie gamtinę žemdirbystę. Ją ves Saulius Jasionis ir Laimis Žmuida. Paskaita vyks Kauno dailės institute, Muitinės g. 4, 2-ame aukšte, Kaune.

Renginys facebook'e

Sveiki produktai yra tik švieži produktai. Uogos šviežios išsilaiko keliolika minučių, vaisiai – apie valandą, kai kurios daržovės ilgėliau. Tačiau iš kur paimti tų šviežių produktų? Parduotuvėse jų neparduoda. Vadinasi, reikia augintis patiems.

Bet juk žemdirbystė mums visiems asocijuojasi su mėšlu, sunkiu darbu, prakaitu ir nesibaigiančiu piktžolių ravėjimu... Tuo mes, intelektualai, jokiu būdu nenorėtume užsiimti. Tad ką daryti?

Išeitis yra, tai gamtinė žemdirbystė. Čia nėra mėšlo ar kitų nemalonių kvapų, nėra purvo, nėra sunkaus darbo. Nereikia arti, kasti, akėti, o vėliau nereikia laistyti, pilti trąšų, nereikia ravėti, o derlius užauga skanesnis. Kviečiame į paskaitą apie aplinkai draugišką žemdirbystės būdą.

              facebook lunirss lunitwitter luniwikipedia 32

Facebook

Vikipedija